Pavlína Louženská se věnuje business strategii a inovacím. V agentuře 2FRESH rozvíjí kromě klientů i studii SPINN - unikátní srovnání inovačních ekosystémů startupů a korporací (více na spinn.study). Pro Google mentoruje startupy ve střední a východní Evropě v rámci programu Launchpad. Specializuje se na fashion business a marketing, který pravidelně školí a konzultuje. Založila skupinu #HolkyzMarketingu, která dnes má přes deset tisíc aktivních členek. Je členkou správní rady Transparency International. Píše blog pavlinaspeaks.com. Na Twitteru a Instagramu ji můžete sledovat jako @pavlina_speaks.
Od roku 2013 řídí rozvoj Brašnářství Tlustý a spol., které staví na tradici české rukodělné výroby a směřuje mezi mezinárodní špičku. Ve světě IT a reklamy, ve kterém se pohybuje od 90 let, je známý především jako spolumajitel firmy AD-IN-ONE, která vytvořila software pro řízení reklamních agentur a dnes se její aplikace používají po celém světě.
Bára vystudovala fyzioterapii a přírodovědu v Praze na Karlově Univerzitě. Na vysoké škole si přivydělávala jako letuška a v restauraci, kde vystřídala všechny pozice. Po založení firmy sushiqueen se její aktivity přesunuly postupně víc a víc do on-line světa. Jejím oborem je kromě vedení firmy i poradenství pro podnikatele, především v širokém oboru služeb. Je známá jako podnikatelka, která se s věcmi nepáře a otevřeně mluví i o tématech, která bývají většinou opomíjena a tabuizována.
Vystudoval Anglistiku-amerikanistiku na Filosofické fakultě UK. Společně s Jardou Hrstkou byl u zrodu první pražírny výběrové kávy v ČR La Bohème Café. V roce 2009 se Jaroslav a Kamila rozhodli přestěhovat do horského městečka Boquete v Panamě, kde začali spolupracovat s Gracianem Cruzem na jeho kávových projektech. Během necelého roku navštívili přes sto různých kávových farem v rámci celé Střední Ameriky, aktivně se účastnili revolučního programu společnosti HiQ Coffee v El Salvadoru a získali tak možnost „nahlédnout do kuchyně“ jednoho z nejuznávanějších farmářů na světě.
Jaroslav je autorizovaným školitelem mezinárodní asociace výběrové kávy SCAE a držitelem degustátorských zkoušek Q Grader. O svých kávových zážitcích pravidelně píše na blogu a v časopisu Bar Life.