Menu Zavřít

Blog

Pořádáme odborné akce od školení až po velké celodenní konference. Online i offline. Podívejte se na ně.

Co náš tým chystá v roce 2024? Zaměříme se na AI, tvorbu obsahu i HR

 Autor: Internet Info
Kalendář pro nadcházející rok už se nám plní zajímavými eventy. Mrkněte na weby našich akcí.
12. 12. 2023

Během letošního roku jsme připravili celkem 26 konferencí. Sešli jsme se tváří v tvář i online. Doufáme, že i vy jste stihli některou z našich akcí navštívit, a že se vám její průběh líbil. 

Nyní se můžete do detailu seznámit hned s devíti eventy, které proběhnou v první polovině roku. Třeba si rovnou v naší nabídce vyberete, ať už pro sebe nebo pro své blízké. Vstupenka na naši akci by se perfektně vyjímala pod vánočním stromkem. Momentálně platí u většiny akcí early birds zvýhodněná cena vstupenek. 

Na kterých akcích se můžeme potkat?

AI jako pomocník v marketingu

Umělá inteligence hýbe mnoha obory, marketing není výjimkou. Jak pomocí AI tvořit reklamní texty a články? Jaké AI nástroje jsou pro marketéry relevantní? Podíváme se na možnosti a potenciál AI influencerů, právní aspekty AI nebo využití AI v péči o zákazníky. Už nyní pro vás máme kompletní program online setkání MARKETING MEETING. V ceně registrace je také kompletní videozáznam.

ICT ve zdravotnictví 2024 

AI a strojové učení ve zdravotnictví, jejich využití pro analýzu snímků nebo detekci onemocnění, digitalizace procesů, moderní IT infrastruktura a cloud i kybernetická bezpečnost ve zdravotnictví. 17. ročník konference nabídne řadu trendy témat od profíků s mnohaletými zkušenostmi.

FIN ®Evoluce 2024

AI a data ve světě financí. Přijďte si poslechnout konkrétní case studies, jak si s novými výzvami poradily banky, pojišťovny a další finanční instituce, a jaké úkoly mají teprve před sebou. Věnovat se budeme i tématu péče o zákazníky.

Copywriting od A do Z

Další online MARKETING MEETING potěší všechny content creatory. Jak vytvářet skvělé texty, které přitáhnou pozornost potencionálních zákazníků a pomohou samotným prodejům? Chatboty a AI v copywritingu, jak najít správné call-to-action při psaní textů, nebo právní aspekty copywritingu.

BRANDstorming 2024

Zajímá vás, jak vybudovat silnou značku, která bude pro zákazníky první volbou? Pak nesmíte chybět na naší konferenci BRANDstorming. Představíme si příběhy značek, probereme inovace v marketingu, AI a nové technologie, personalizaci a Data Driven Marketing, UX a design thinking v marketingu, krizovou komunikaci a reputaci značky.

HR ® Evoluce 2024

Velmi oblíbená konference pro HR manažery nebo specialisty interní komunikace. Otevřeme řadu témat: AI a budoucnost práce, HR marketing a employer branding, řízení a organizace práce v remote i hybridním režimu, automatizace HR procesů, podíváme se také na výzkumy a data o vývoji na pracovním trhu.

Content First 2024

Na naší konferenci pro všechny kreativce opět nabídneme to nejlepší z obsahového marketingu českých i světových značek: case studies, trendy, data a nové technologie. Věnovat se budeme tvorbě obsahu pro sociální sítě, oblíbeným video formátům a podcastům či copywritingu a kreativnímu psaní, které zaujme cílové publikum. Podíváme se také na inovace v obsahovém marketingu včetně využití nových technologií AI, AR i VR. Přijďte si pro pořádnou dávku obsahové inspirace.

Jak na vymazlený e-mailing

Další online setkání MARKETING MEETING nabídne detailní informace o tom, jak se zdokonalit v tvorbě mailingů. Podíváme se na trendy v e-mailingu pro rok 2024, jak na akvizici nových zákazníků a růst databáze, AI a strojové učení v e-mailingu, právní regulace a ochrana soukromí – na co si dát pozor, B2B versus B2C e-mailing – porovnání strategií.

Samozřejmě si nenecháme ujít ani podzimní sezónu konferencí. Už teď se můžete těšit na Mobile Marketing Forum (24. září) nebo na Czech Internet Forum (5. listopadu).

Přejeme vám krásné prožití vánočních svátků a do nového roku jen to nejlepší. Těšíme se na setkání s vámi i v roce 2024.

Čtěte dále

Křišťálová Lupa 2023: hattrick pro Těhotného kuchaře,…

Osobností roku v soutěži WebTop100 se stala Petra Dolejšová

Konference #CIF23: Přinášíme videozáznam z rozhovoru s…