Menu Zavřít

Blog

Pořádáme odborné akce od školení až po velké celodenní konference. Online i offline. Podívejte se na ně.

Co pro vás chystáme na podzim?

 Autor: SP
Naše podzimní nabídka: Mobile Internet Forum, Czech Internet Forum, Konference WebTop100, MARKETING MEETING.
21. 6. 2021

První letošní půlrok utekl jako voda a nás velice těší, že jste s námi, alespoň virtuálně, strávili čas na našich akcích. Pevně věříme, že se na podzim setkáme i osobně, odložíme počítače stranou, alespoň na chvilku, a budeme mít příležitost si tak popovídat v tváří tvář, vypít si společně kávu a vidět se na vlastní oči se všemi přednášejícími i účastníky.

Než ale vypukne podzimní sezóna, je čas užít si letní dovolenou. Ať budete třeba u moře chytat bronz, procházet se v přírodě na čerstvém vzduchu, pochodovat po horách a vychutnávat si velkolepé výhledy po kraji či zůstanete letos odpočívat na chalupě s přáteli a rodinou, my budeme finišovat s podzimními akcemi, abyste měli z čeho vybírat.

A co pro vás chystáme? Na co se můžete těšit?

23. září – Mobile Internet Forum 2021
Přinese novinky v oblasti mobilního internetu. Představíme zajímavé aplikace, cloudová řešení, novinky mobilního bankovnictví i konkrétní data.

12. října – Czech Internet Forum 2021
Největší konference o českém Internetu. Těšit se můžete na nové trendy, zkušenosti a příběhy českého online světa. Zaměříme se hlavně na autorské právo a obsah na internetu. Podíváme se i na možnosti distribuce obsahu, monetizace, měření, práce s daty a další aktuální témata.

14. října – Chytré podnikání: Efektivní nástroje pro e-commerce
Tentokrát se zaměříme na efektivní nástroje, které pomohou s rozvojem podnikání v e-commerce a řízením e-shopu. Načerpejte inspiraci do dalšího online podnikání.

19. října – Cyber Security 2021
Tradiční konference, na které se společně podíváme na nejrychleji se rozvíjející oblasti kybernetické bezpečnosti – představíme největší hrozby, možné dopady na byznys i efektivní způsoby ochrany.

2. listopadu – Video marketing a jeho přínos pro značku
Přijďte zjistit, co je nového ve video marketingu a co přináší značkám. Dozvíte se, jak nastavit strategii video marketingu, jak na budování publika a chybět nebudou ani nové trendy ve videoobsahu.

16. listopadu – Konference WebTop100 2021
Přehlídka vystoupení nejzásadnějších osobností digitálního marketingu a ani letos nebude chybět vyhlášení nejinspirativnějších digitálních projektů za uplynulý rok.

2. prosince – Nástroje v marketingu
Jaké nástroje zefektivní a ulehčí práci každému marketérovi? Konkrétní příklady, praktické využití jednotlivých platforem i výsledky, kterých je možné díky jejich použití dosáhnout.

A nezapomeňte, že pro každou akci jsou přichystané výhodné, časově omezené vstupenky Early birds.

Přejeme vám léto plné pohody.

Čtěte dále

Czech Internet Forum: 15 let za námi

Růst e-commerce kopíroval vlny covidu, říká šéf Heureky

Říká se, že peníze jsou až na prvním místě. Pro ty firemní…