Menu Zavřít

Blog

Pořádáme odborné akce od školení až po velké celodenní konference. Online i offline. Podívejte se na ně.

Czech Internet Forum hlásí první řečníky

16. října se můžete těšit na nejdůležitější trendy, zkušenosti a příběhy, které určují aktuální vývoj českého online světa.
30. 7. 2018

Také vás možnosti internetových nástrojů a technologií nepřestávají fascinovat? Skvělý nápad a ještě lepší exekuce totiž dokáže posunout úroveň služeb na nečekanou úroveň a získat globální odezvu. Je nesmírně povzbuzující, když za podobnými úspěchy najdeme české ruce a české hlavy, a ještě lepší, že se s nimi budete moci seznámit osobně na dalším ročníku výroční konference Czech Internet Forum 2018.

Na jaká témata se můžete letos těšit?

Marek Sacha, který v Česku rozjížděl Rohlík.cz, se pustil do velkého dobrodružství ve Velké Británii s pečovatelským startupem Cera.cz. Ten je zaměřený na poskytování sociálních služeb. Cera.cz byla vyhlášena jednou z nejinovativnějších zdravotnických inovací. Marek vám řekne o tom, jak se něco takového podařilo, jaké cíle s projektem má a jak se vůbec dá v britském prostředí pustit do takového podnikání.

Dan Vávra završil globální úspěch kultovní hry Kingdome Come: Deliverance a po čtyřech letech se vrací na prkna naší konference, aby popsal, jak těžké bylo dostat projekt od úspěšného crowdfundingu do globální distribuce a byznysového úspěchu.

Ivan Kuckir zase sklízí nebývalé úspěchy s Photopeou, inovativním grafickým editorem, který si záhy získal oblibu desítek tisíc uživatelů po celém světě a který představuje výbornou ukázku toho, jak by mohl vypadat software budoucnosti – snadno dostupný, snadno ovladatelný a vysoce efektivní.

Jan Valenta představí nápaditou komunikaci projektu Taste of Prague. Díky ní nalákal na atraktivní služby už řadu turistů, kteří si chtějí užít to nejlepší z gastronomických služeb české metropole. Po této prezentaci dostanete zaručeně hlad.

A to není všechno. Dozvíte se, co znamená služba Twitch.tv a jak ji využít (lépe, než byste čekali), jak se dělá marketing s teniskami Queens (opravdu jsou neposlušné?) nebo jak lze naboostovat sociální sítě, aby médiím přinášely výkon (a řeč nebude o Facebooku). A zjistíte, proč je Česko epicentrem kryptoměnové revoluce (nejen proto, že si poslanci přitápějí v zimě těžbou).

Partnery akce jsou společnosti Active24, HyperMedia a LCG New Media. Mediálními partnery jsou MediaGuru a MJournal. Pořadatelem akce je server Lupa.cz a produkčně akci zajišťuje vydavatelství Internet Info.

Čtěte dále

Anketa Křišťálová Lupa – Cena českého Internetu startuje

Simona Kijonková (Zásilkovna): Na doručování zásilek jsme…

Osobnosti českého e-byznysu se sejdou na E-Business Foru…