Menu Zavřít

Blog

Pořádáme odborné akce od školení až po velké celodenní konference. Online i offline. Podívejte se na ně.

Doba sebevzdělávání přeje. Investujete do svého know-how?

Možná to v sobě máme zakořeněné už od dob školní docházky, ale září přímo volá po sebevzdělávání. A doba tomu přeje. Investujete do svého rozvoje a vzdělání?
9. 9. 2019

Vzdělání pro radost versus vzdělání pro práci

Třeba už dlouho pošilháváte po kurzech herectví nebo norštiny. Učení se novým věcem je jistě chvályhodné ve všech směrech, ale zkuste se podívat za horizont, kdy seminář úspěšně dokončíte a převezmete diplom. Jak budete s norštinou pokračovat? Uplatníte herectví i v běžném životě nebo práci? Pokud jste moderátor, tak asi ano. V opačném případě zkuste něco, co souvisí s vaší prací, bude se skvěle vyjímat v životopisu nebo vám usnadní získání vysněného místa. Investované prostředky se vám tak jistojistě vrátí zpět na výplatní pásce.

Na co si dát při výběru kurzu/semináře/workshopu/kon­ference pozor?

- Reference a tradice

Kurz má zkrátka už nějaké ty roky za sebou a může se pochlubit plejádou spokojených a úspěšných absolventů

- Lektor/mentor/speaker

Jaké má vzdělání? Jakými výsledky se prezentuje? Které projekty vedl?

- Cena

Někdy je lepší na kurzu nešetřit za každou cenu. Ovšem rovnítko mezi „dražší“ a „lepší“ tady určitě neplatí.

Vzdělání jako součást firemní kultury

Firmy v dnešní době bojují o ty nejlepší zaměstnance a předhání se v nabídce benefitů. Není tak výjimkou, že si do práce můžete brát svého čtyřnohého miláčka, vyrazit na dva měsíce na Bali nebo mít každý pátek home office. HR oddělení ale čím dál častěji přistupují také na benefity ve formě edukačních programů – a je to win-win pro všechny. Podnik má zaměstnance, který získává na hodnotě a zaměstnanec v práci nestagnuje a posouvá se. Že takový benefit ve firmě nemáte? Zkuste se zaměstnavatele zeptat a nezapomeňte si svůj požadavek řádně obhájit, argumenty stojí na vaší straně.

Celoroční vzpruha

Chcete se vzdělávat celoročně? Udržovat si kontakty a být vždycky o krok napřed? Zkuste osobní členství v TUESDAY Business Network. Za cenu 2 490 Kč za rok získáte vstupy zdarma na pravidelné akce MARKETING MONDAY, slevy na významné oborové akce a odborné konference, exkluzivní materiály, studie a analýzy a online přístup k archivům všech akcí, prezentacím a dokumentům. Jdete do toho s námi?

Čtěte dále

Podzim se blíží. Zakomponujte jej do vašeho marketingu

Sníte o práci z domova? Mějte disciplínu a pravidla

Nominace do ankety Křišťálová Lupa 2019 odstartovaly.…