Menu Zavřít

Blog

Pořádáme odborné akce od školení až po velké celodenní konference. Online i offline. Podívejte se na ně.

IT školení s odborníky z praxe jsou v plném proudu

 Autor: SP
Opět začal školní rok a děti zasedly zpět do lavic. Pokud se vám stýská po školních letech, můžete se s námi vzdělávat i vy či vaši kolegové v oboru IT.
8. 9. 2021

Důležité je neztratit krok s konkurencí, a tak i v IT oblasti je potřeba sledovat novinky, neustále se vzdělávat a udržet se na špici.

Celoročně server Root.cz připravuje řadu odborných IT školení pod vedením zkušených odborníků z praxe ve vlastní školící místnosti i online. Stačí si jen vybrat. Připravena je celá řada témat od vývoje webu, databází, serverových služeb, správy logů, správy sítí až po zajišťování bezpečnosti.

Odborný server Root.cz nabízí i IT kurzy na míru ve firmách po celém Česku. Spolupracuje s předními odborníky z oboru jako jsou například Ondrej Sika, Věroš Kaplan, Lukáš Antal nebo Petr Krčmář. Všichni mají mnoholeté praktické zkušenosti a vidět je můžete přednášet i na významných IT konferencích.

Jaká školení by rozhodně neměla uniknout vaší pozornosti?

Hacking v praxi

S Lukášem Antalem můžete prozkoumat tajuplný svět hackingu a množství jeho jednotlivých zákoutí. Na školení Hacking v praxi 1 vám tento zkušený etický hacker zodpoví otázky typu: Jakým způsobem nejjednodušeji hacknout banku? Jak nejsnáze ukrást heslo? Nejbližší termín tohoto školení je už 13. září.

V rámci navazujícího školení Hacking v praxi 2 se dozvíte, jak zmapovat síť a vyhlédnout vhodné cíle, jak se bankomat brání útočníkům, i jak lze hacknout auto a mobilní telefon. To vše je připraveno pro zájemce na 29. září.

Série Linux školení

Linuxových serverů je čím dál více a s tím roste i potřeba jejich správců. Pro prohloubení základních znalostí pohybu v Linuxu jsou v nabídce čtyři různá školení, na kterých se probere vše od základů až po zabezpečení serverů se šéfredaktorem serveru ROOT.cz a odborníkem na Linux Petrem Krčmářem.

ELK Stack školení

Většina počítačových programů generuje logy – tedy zprávy a záznamy o své činnosti. ELK Stack – ElasticSearch, Logstash, Kibana – je populární nástroj, který umí logy efektivně zpracovávat, ukládat a zpřístupňovat. Root.cz pro vás připravil dvě školení Úvod do Elasticsearch, Logstash, Kibana a Instalace a provoz, která proběhnou 14. a 15. října.

Mezi oblíbená školení patří i Ansible, Docker či Kubernetes, která proběhnou během října či listopadu.

Kompletní nabídku odborných školení najdete na webu školení Root.cz.

Čtěte dále

Zapište si do kalendáře: 12. října Czech Internet Forum

Přijďte v září na Mobile Internet Forum 2021

Ohlasy účastníků: Jaké byly naše akce v letošním roce?