Menu Zavřít

Blog

Pořádáme odborné akce od školení až po velké celodenní konference. Online i offline. Podívejte se na ně.

Měšec.cz pořádá konferenci Digitální identita

Je vaše kariéra spjata s financemi, chcete se vzdělat a předat si zkušenosti s lidmi, co jsou na stejné vlně jako vy? Pak nesmíte chybět na naší konferenci.
22. 5. 2019

Digitální identita bez nadsázky cílí na všechny uživatele internetu. Hlavním tématem totiž bude ochrana dat na síti. A to jak z pohledu běžného občana, který musí dbát na zabezpečení svých údajů, tak z pohledu manažera, který se musí starat o data klientů.  

Žijeme v době, kdy je náš digitální život zmapovatelný od narození až po smrt. Co to vlastně reálně znamená? Kde číhá nebezpečí a jak se lze bránit? To prozradí Vladimír Lazecký z VIAVIS.  

Pavel Štros z DATASYS se zase podělí o to, jak k ochraně digitální identity přistupují jednotlivé skupiny – stát, představitelé firem i jednotlivci. 

Kvantové počítače přináší kromě svého potenciálu také rizika. Ukázalo se, že kvantové platformy efektivně zvládnou řešení těch matematických úloh, o jejichž obtížnost je dnes opřena naprostá většina kryptografických protokolů. Co z toho pro banky plyne a jak se dají kvantové počítače využít také mírově prozradí Tomáš Rosa z Raiffeisenbank. 

Od anonymního návštěvníka k registrovanému zákazníkovi – tak zní název přednášky Ondřeje Skřehoty z Oracle Czech. Digitální identita hraje klíčovou roli při získávání a udržení klienta. Účastníci konference se dozví, jak neztrácet příležitosti a být relevantní v každý okamžik z pohledu marketingové a sales organizace. 

Za společnost PwC Česká republika vystoupí Richard Bobek a Marek Nekvasil. Jejich pozornost bude upřena na efektivní využívání klientských dat, která nabízí organizacím obrovskou příležitost pochopit své stávající i potencionální zákazníky. K používání těchto dat se však musí přistupovat zodpovědně a hlavně v souladu se všemi nařízeními. Naši řečníci představí koncept pseudonymizace pro propojování dat a ukáží, jak společnosti eticky a legálně monetizují data prostřednictvím inovativních přístupů ke sdílení informací mezi poskytovateli. 

Používáte rádi produkty a služby od Applu? Pak vás jistě nadchne přednáška Jakuba Komendy z MONETA Money Bank, který například prozradí, jak vypadala spolupráce s touto vizionářskou firmou při zavádění Apple Pay do Čech nebo jak si Apple Pay stojí oproti Google Pay. 

Další body programu a bližší informace o našich řečnících si můžete přečíst na webu konference. Digitální identita proběhne ve středu 29. května v City Green Court, Hvězdova 1734/2c, Praha 4. Již nyní se těšíme na setkání s vámi.

Více na webu: Měšec.cz


Čtěte dále

Podzimní konference: PR Summit, Czech Internet Forum i E…

Startuje 18. ročník soutěže firemních webů a digitálních…

Roman Imielski (Gazeta Wyborcza): Obsah zdarma a kvalitní…