Menu Zavřít

Blog

Pořádáme odborné akce od školení až po velké celodenní konference. Online i offline. Podívejte se na ně.

Mobile Internet Forum: Google, ŠKODA AUTO i špičkový kryptolog pod jednou střechou

Již příští týden se uskuteční Mobile Internet Forum nabité inovacemi, technologiemi, aplikacemi, daty a trendy. V praxi je představí špičky svého oboru u nás. Čtyři z nich si dnes představíme.
24. 10. 2018

Petr Šmíd (Google)

Petr vede B2C marketing Google pro střední a východní Evropu. Přestože se trend placení po internetu postupně zvyšuje, stále ho provází problémy, které zákazníky nakonec od placení online odradí. Google Pay představuje nástroj, který zásadně zjednoduší platbu v oblasti e-commerce napříč internetem, a tím pomalu začíná měnit svět online plateb pro koncové zákazníky.

Petr ve své přednášce vysvětlí, jak přesně Google Pay funguje, v jakém stavu je aktuálně jeho zavádění v našem regionu, a jak může vylepšit způsob online checkoutu.


Petr Kredba a Pavel Tůma (ŠKODA AUTO)

ŠKODA OneApp slouží jako infotainment vozu do kapsy a aplikace ŠKODA Connect funguje jako dálkové ovládání vozu. Na vytvoření dvou mobilních aplikací, které představují první krok na cestě k chytrým autům, se ve spolupráci se společností eMan podíleli pánové Petr Kredba a Pavel Tůma.

V praktické přednášce se dozvíte například to, jakým způsobem reflektují moderní trendy a co nás čeká v budoucnosti.


Tomáš Rosa (Raiffeisenbank)

Tomáš je přední český kryptolog, jehož zvou k rozhovorům přední česká média.

V přednášce rozebere fyzikální podstatu NFC a odtud plynoucími hrozbami. Věnovat se bude rovněž biometrii a jejímu spojení s klasickou kryptografií – tzv. biokryptografii. Zaměří se ale i na fenomén detekce živosti a podstatu útoku hrubou silou na biometrické metody. Prostor dostane ochrana biometrických šablon nebo pojem „white-box cryptography.


Na všechny přednášející se můžete podívat ZDE

Mobile Internet Forum 2018 se uskuteční již 31. října 2018.

Čtěte dále

Ohlédnutí za Czech Internet Forem: Je internet mrtev?

Podívejte se na přednášku Kodiho Fostera z Viacom, který v…

Michal Bláha (Hlidacstatu.cz): Novináři, kteří používají…