Menu Zavřít

Blog

Pořádáme odborné akce od školení až po velké celodenní konference. Online i offline. Podívejte se na ně.

Mobile Internet Forum: inovativní mobilní aplikace, digitalizace prodeje a virtuální realita

 Autor: II
Digitalizace obchodu a služeb, inovativní mobilní aplikace, gaming a virtuální realita. To jsou témata dalšího ročníku konference Mobile Internet Forum.
25. 7. 2022

Chcete, aby si lidé vašeho produktu či značky nejen všimli, ale třeba se díky nim i bavili nebo si hráli? Pak právě vám je určen další ročník naší konference Mobile Internet Forum, který proběhne 4. října.

Podíváme se opět na nové a inspirativní mobilní aplikace, které se staly významným přínosem pro byznys nebo inovativní cestou využívají nové technologie. Budeme si ale také hodně hrát a zamíříme do světa virtuální reality.

Představíme zajímavé interaktivní a audiovizuální prvky, kterými se můžete inspirovat při tvorbě mobilní aplikace. Podíváme se, jaké jsou možnosti uplatnění virtuální a rozšířené reality nejen ve světě her a zábavy, ale i v byznysu. A to nejlepší nakonec, všechny zajímavé novinky si budete moci sami vyzkoušet v interaktivním koutku konference.

Jaká témata nás letos čekají:

  • Jak využít mobilní aplikace pro růst vašeho byznysu
  • Digitalizace prodeje a služeb prostřednictvím nových technologií a mobilních aplikací
  • Mobilní hry a gaming – jaké příležitosti nabízejí značkám v byznysu a marketingu
  • Seznámení s metaverzem – nové příležitosti a budoucí vývoj
  • Přínos a využití virtuální reality pro vaše zákazníky či uživatele
  • Ochrana data a kyberbezpečnost v digitálním prostředí

 A na koho konkrétně se můžete těšit?

Jak vytvořit zážitek na míru díky rozšířené realitě

Jak na maximum využít nejmodernější technologie, abyste zákazníkům nabídli co největší end-to-end zážitek? To ukáže Lukáš Strnadel z vývojářského studia Futured na příkladu aplikace, kterou vytvořili pro Národní muzeum. Ta díky interaktivním a audiovizuálním prvkům nabízí zážitek na míru a pracuje s rozšířenou realitou. Můžete si tak odnést inspiraci i pro váš projekt.

Moderní technologie ve službách obchodu

Digitalizace retailu patří v současnosti k hlavním tématům v oboru. Jaké jsou aktuální trendy u nás, jak lze v této oblasti využít mobilní aplikace a v jakých dalších segmentech má velký potenciál samoobslužný koncept, který letos zavedl COOP ve své prodejně ve Strakonicích? To zodpoví Pavel Kozler z Knowinstore a Lukáš Němčík z COOPu.

Digitalizace gastronomie

Qerko je mobilní aplikace, která zákazníkům přináší možnost zaplatit okamžitou útratu v restauraci pomocí QR kódu. Jak moc je digitalizace pro gastronomii důležitá a jak Qerko může pomoci? Téma pro Lukáše Kovače, spoluzakladatele a CEO Qerka.

Data a kyberbezpečnost v digitálním prostředí

Na problematiku dat a kyberbezpečnosti v prostředí mobilních aplikací se zaměří Dominik Hádl z Monstarlab. Kromě nových trendů zabezpečení dat v kontextu nedávných útoků se můžete těšit i na konkrétní ukázky, jakým způsobem se dá napadení zabránit nebo s ním bojovat.

A to ještě není zdaleka všechno. Věnovat se budeme i aktuálním trendům v oblasti mobilních her, nástupu metaverzum nebo využití virtuální reality v konkrétních marketingových či prodejních aktivitách. Sledujte web konference s programem, který průběžně doplňujeme. Zde se můžete i zaregistrovat.

Čtěte dále

Nominujte své favority v anketě Křišťálová Lupa 2022

Poslední MARKETING MEETING z jarní sezony přinesl praktické…

Kdo byl s námi na Content First 2022?