Menu Zavřít

Blog

Pořádáme odborné akce od školení až po velké celodenní konference. Online i offline. Podívejte se na ně.

Mrkněte na naše podzimní konference

 Autor: II
Podzim u nás bude ve znamení mobilního internetu, rozvoje podnikání, kybernetické bezpečnosti, sociálních sítí, médií, digitálního marketingu i marketingových nástrojů.
5. 8. 2022

Prázdniny se přehouply do své druhé poloviny a mnozí z nás už přemýšlejí, jak naložit s podzimem. Sepsali jsme proto pro vás přehled všech akcí, které pro vás na podzim a zimu chystáme. Račte si vybrat. 😊

Mobile Internet Forum (4. října)

Novinky v oblasti mobilního internetu. Podíváme se na nové a inspirativní mobilní aplikace, které se staly významným přínosem pro byznys nebo inovativní cestou využívají nové technologie, ukážeme zajímavé mobilní hry a interaktivní prvky azabrousíme i do světa virtuální reality.

Chytré podnikání (13. října)

Expanze a růst firmy – to je téma našeho třetího setkání pro všechny podnikatele. Podíváme se na expanzi firem do zahraničí, personální růst, rozvoj produktů a služeb, rozvoj logistiky i zajištění investic.

Cyber Security (20. října)

12. ročník tradiční konference se zaměří na zabezpečení hybridního pracovního prostředí, ochranu datpřenášených či vytvářených v cloudu, z pohledu technologií a přístupu pak na Zero trust nebo XDR.

Czech Internet Forum (1. listopadu)

Vliv sociálních sítí stále významně roste a mladí lidé konzumují zpravodajství a mediální obsah z velké části jejich prostřednictvím. Co to znamená pro budoucnost médií a tvůrce obsahu? Jak na tento fakt reagují samotné mediální domy? To bude jedním z hlavních témat už 17. ročníku konference o českém internetu.

MARKETING MEETING: Jak se stát úspěšným copywriterem (10. listopadu)

Jak vytvářet skvělé texty, které publikum zaujmou a pomohou samotným prodejům? Podíváme se na to, jak k samotné tvorbě textů přistupovat, jak zapojit do firemního psaní kreativitu i jak správně využít základní znalosti psychologie.

Konference WebTop100 (15. listopadu)

Výkonnostní reklama, obsahový marketing, influencer marketing, pokročilá analytika – tomu všemu se budeme na konferenci věnovat. Zároveň nás čeká představení těch nejzajímavějších projektů ze soutěže WebTop100.

Nástroje v marketingu (1. prosince)

Seznamte se s marketingovými nástroji, které výrazně zefektivní vaši práci, ať už se jedná o webovou analytiku, vyhodnocování chování návštěvníků webu, sledování chování konkurence, sběr a správu leadů či AB testování.

MARKETING MEETING: Tvorba obsahu pro sociální sítě (13. prosince)

Jak tvořit obsah pro sociální platformy tak, aby vzbudil pozornost a zaujal vaše fanoušky a zákazníky? Podíváme se na to, jak připravit post, aby zaujal a předal to zásadní sdělení, a jak posty upravit pro různé sociální sítě. Představíme si užitečné nástroje a platformy na tvorbu a úpravu obrázků a videí a probereme základní principy, jak s grafikou pracovat.

A samozřejmě pro vás máme nachystánu další nálož školení pro účetnípro programátory.

Užijte si zbytek léta a těšíme se na podzim na viděnou.

Čtěte dále

Mobile Internet Forum: inovativní mobilní aplikace,…

Nominujte své favority v anketě Křišťálová Lupa 2022

Poslední MARKETING MEETING z jarní sezony přinesl praktické…