Menu Zavřít

Blog

Pořádáme odborné akce od školení až po velké celodenní konference. Online i offline. Podívejte se na ně.

Nový podcast Podnikatel+ o aktuálních a trendy tématech v byznysu

 Autor: II
Server Podnikatel.cz u příležitosti nedávného patnáctiletého výročí přidává nový zpravodajský podcast Podnikatel+, který sleduje aktuální a trendy témata v byznysu.
13. 9. 2022

Server Podnikatel.cz u příležitosti nedávného patnáctiletého výročí přidává nový zpravodajský podcast Podnikatel+, který sleduje aktuální a trendy témata v byznysu. 

Do podcastu si zveme více hostů, s kterými téma rozebíráme z různých úhlů. Nebude se však jednat o debatu. Každému z přizvaných dáváme samostatný prostor. Podcast přitom startuje úvodní reportáží, která skloubí názory všech hostů a doplní je o související fakta, přibližuje koncept nového podcastu Michael Hovorka, šéfredaktor Podnikatel.cz a moderátor podcastu. 

Cílem podcastu je přiblížit oblast byznysu i mladší generaci. Server Podnikatel.cz proto s podcastem Podnikatel+ spustil i propagaci hostů na sociální síti TikTok a na Instagram Reels

Prvním tématem podcastu je super rychlé doručení zboží včetně toho nadměrného. Mezi prvními hosty byl Josef Dvořák – ředitel Wolt Drive, Ivo Velíšek – výkonný ředitel DODO a marketingový pohled na téma doplnil Ondřej Tyleček – obchodní ředitel agentury Fairy Tailors.

Mezi dalšími připravovanými tématy jsou například stále populárnější odložené platby, byznys výroby umělého masa, propagace kosmetických výrobků influencery, byznys food trucků ve spojitosti s udržitelností nebo budoucnost výdejních automatů.

Rádi budeme informovat i o dalších novinkách, které se snažíme monitorovat. Náměty a tipy pro natáčení přijímáme na adrese: plus@podnikatel.cz, doplnil Hovorka. 

Podcast Podnikatel+ je už dostupný v aplikaci Spotify a Apple Podcasty. V brzké době bude k dispozici také v Google podcasts a Podcasty.cz. Všechny díly jsou k dispozici na adrese: podnikatelplus.cz

Čtěte dále

Debata šéfů mediálních domů, příběh magazínu Heroine nebo…

Mrkněte na naše podzimní konference

Mobile Internet Forum: inovativní mobilní aplikace,…