Menu Zavřít

Blog

Pořádáme odborné akce od školení až po velké celodenní konference. Online i offline. Podívejte se na ně.

Podzim bude našlapaný akcemi, vyberte si…

 Autor: II
Naše podzimní nabídka je tu: E-Business Forum, Mobile Marketing Forum, Cyber Security, Czech Internet Forum, Konference WebTop100, MARKETING MEETING.
13. 6. 2023

První půlka letošního roku je za námi. Máme radost, že jsme se mohli potkávat osobně či virtuálně na našich konferencích a školeních a už pilně pracujeme na tom, abyste si na podzim užili další naše akce. A bude opravdu z čeho vybírat. Co pro vás chystáme? 

E-Business Forum (26. září)

Po rychlém růstu e-commerce segmentu, který umocnila koronavirová pandemie, přišlo výrazné zpomalení trhu v důsledku války na Ukrajině a ekonomické recese. Pojďme se podívat na to, jak nenechat krizi potopit váš e-shop i jak ustát abnormální růst, na který firma není připravená. 

Konferenci otevře velká debata s VIP osobnostmi české e-commerce, těšit se můžete na Martina Beháně (Rohlik.cz), Martina Kasu (Pilulka Lékárny), Simonu Kijonkovou (Zásilkovna), Václava Staňka (Vasky trade) a Pavla Vopařila (Bonami.cz). 

Mobile Marketing Forum (3. října)

Konference se zaměří na nejnovější trendy mobilního marketingu a novinky ze světa mobilních aplikací. Podíváme se na možnosti propagace i monetizace mobilních aplikací a obsahu v mobilních zařízeních. Zaměříme se na problematiku zabezpečení dat i jejich ochranu z pohledu legislativy. Nebudou chybět ani nové trendy ve využívání moderních technologií jako jsou virtuální a rozšířená realita či další vývoj metaverse. Mobile Marketing Forum navazuje na patnáctiletou sérii konferencí Mobile Internet Forum.

Cyber Security (19. října)

Nová evropská směrnice o kybernetické bezpečnosti začne platit již v příštím roce. Dotkne se i firem, na které se přímo nevztahuje – rostoucí útoky na dodavatelské řetězce vytvářejí tlak na vyšší zabezpečení menších dodavatelů napojených na dotčené organizace. Proč jsou kyberbezpečnostní směrnice důležité pro všechny? A jak se proti staronovým hrozbám pojistit technicky nebo finančně? Na to se pokusí odpovědět 13. ročník konference o kybernetické bezpečnosti doprovázené praktickými ukázkami.

Czech Internet Forum (2. listopadu)

18. ročník konference o českém internetu se zaměří na novinky v digitálním marketingu a médiích, inovativní projekty a technologie, sociální sítě, práci s daty, legislativu i zajímavé case studies. Budeme mluvit o vzestupu nových placených služeb, umělé inteligenci a jejím vlivu na média, nových obchodních modelech, online kampaních i podcastech. Konferenci zahájíme velkou mediální debatou na téma video obsah a jeho monetizace, do které se zapojí Tomáš Búřil (Seznam.cz), Daniel Grunt (TV Nova), Petr Houzar (Google), Martina Říhová (CZECH NEWS CENTER) a Marek Singer (FTV Prima). 

MARKETING MEETING: Co ještě nevíte o TikToku (9. listopadu)

Další MARKETING MEETING přinese praktické tipy, jak vylepšit vaši komunikaci na TikToku. Představíme značky, které tu uspěly se svým obsahem i kampaněmi. Probereme také, jak na tvorbu obsahu, správu účtů, využívání placených reklamních formátů či nastavení fungující spolupráce s influencery.

Konference WebTop100 (14. listopadu)

Na 22. ročníku vystoupí přední osobnosti digitálního marketingu. Ať už vás zajímá výkonnostní reklama, obsahový marketing, influencer marketing nebo třeba pokročilá analytika, přijdete si na konferenci určitě na své. Zároveň vás čeká představení těch nejzajímavějších projektů ze soutěže WebTop100. V průběhu konference také proběhne vyhlášení nejinspirativnějších digitálních projektů soutěže WebTop100 a představení jejich tvůrců.

 

A nezapomeňte, že pro každou akci jsou přichystané výhodné, časově omezené vstupenky Early Birds.

Přejeme vám léto plné sluníčka a pohody.

Čtěte dále

Content First: Udržet pozornost zákazníků je čím dál…

Online setkání MARKETING MEETING Jak nakopnout Facebook a…

Jak zlehka na neotřelý obsah ukáží řečníci konference…