Menu Zavřít

Blog

Pořádáme odborné akce od školení až po velké celodenní konference. Online i offline. Podívejte se na ně.

Naše podzimní akce mají pro každého něco

 Autor: Internet Info
AI, nové technologie, současný svět médií, expanze na zahraniční trhy, online business, marketing nebo retail média.
12. 8. 2024

Přípravy našich konferencí neustávají ani během prázdnin. První akce proběhne už na konci září. Přehled všech našich akcí najdete zde.

MOBILE MARKETING FORUM 24. září

Jak může mobilní aplikace pomoci zviditelnit vaši značku, komunikovat s vašimi zákazníky, ale i na samotné možnosti propagace a monetizace obsahu v mobilních zařízeních se podíváme na konferenci #MMF. Nebudou chybět reklamní formáty či kampaně, které lákají mladou generaci, nebo nové trendy ve využívání moderních technologií jako jsou AI, virtuální a rozšířená realita a další. 

Těšit se můžete na profíky z Forendors, dm drogerie, Qerko a dalších. 

Pro koho je #MMF ideálním místem? CEO, majitele a ředitele firem, marketingové manažery a specialisty, produktové ředitele a manažery, projektové ředitelé a manažery, specialisty na mobilní aplikace, ředitele IT a IT manažery.

E-BUSINESS FORUM 3. října

Tematicky se vrátíme k základům businessu, který přináší výsledky. Konferenci otevřeme jako již tradičně velkou debatou s nejvýznamnějšími hráči české e-commerce, tentokrát na téma Jak efektivně řídit e-shop a ustát nástrahy trhu. Během přednášek zacílíme na expanzi, zákaznickou péči, marketing nebo retail média.

O své zkušenosti se podělí osobnosti z Alza.cz, Mixit, SIKO koupelny & kuchyně, Foodora, Ovečkárny a dalších. 

Pro koho je #EBF ideálním místem? Ředitele a top manažery e-shopů, ředitele a manažery internetových společností, marketingové specialisty, produktové specialisty, konzultanty a dodavatele služeb pro e-shopy.

CYBER SECURITY 17. října

Rychlý rozvoj AI ovlivňuje kybernetickou bezpečnost, ať už pozitivně či negativně. Přináší příslib efektivnější ochrany, ale zároveň usnadňuje sofistikovanější útoky a bohužel zvyšuje riziko úniku dat. Do toho klepe na dveře účinnost NIS2 a její změny regulace kyberbezpečnosti, která dopadne na široké spektrum organizací a jejich dodavatelské řetězce. Přišel čas odklonit se od tradičního zabezpečení perimetru, začít adekvátně řídit kyberbezpečnostní rizika a ověřovat každého uživatele a zařízení, které se pokusí získat přístup k vašim sítím, aplikacím a datům. Naše konference vám poradí, jak na to. 

Pro koho je #CYBER ideálním místem? CIO a CISO IT a bezpečnostní architekty, správce IT a bezpečnosti, bezpečnostní analytiky a inženýry, profesionály ze soukromého sektoru a státní správy a samosprávy, kteří hledají způsoby, jak zabezpečit stále složitější IT infrastrukturu a aplikační prostředí.

CZECH INTERNET FORUM 5. listopadu

Kam směřuje budoucnost nejen českých médií a marketingu? Digitální média i on-line marketing musí stále čelit výrazným změnám, k nimž dochází s příchodem nových platforem i technologií – AI nevyjímaje. Ruku v ruce s tím zároveň přicházejí i nové výzvy v podobě regulace, kterým se značky musí rovněž přizpůsobit. To vše probereme na 15. ročníku konference. 

Slovo dostanou profesionálové z Google, DVTV, Economia, Reportér Magazín, TV Nova, LCG New Media a dalších.

Pro koho je #CIF ideálním místem? CEO, majitele a ředitele firem, marketingové ředitele a manažery, projektové ředitele a manažery, produktové ředitele a manažery, zástupce vydavatelství, odborníky z mediálních a specializovaných agentur, provozovatele webů a internetové podnikatele.

WEB TOP 100 14. listopadu

Letošní ročník konference se opět ponese ve znamení setkání klíčových osobností českého digitálu. V rámci inspirativních přednášek a panelové diskuse se zaměříme na témata, která hýbou českým e-commerce. Představíme si zajímavé case studies z právě probíhajícího ročníku soutěže digitálních projektů WebTop100 a proběhne vyhlašování vítězů v jednotlivých kategoriích soutěže. 

Mikrofonu se chopí osobnosti ze společností Notino, Taste, uLab, 2FRESH a dalších. 

Pro koho je #WT100 ideálním místem? Majitele a ředitele firem, marketingové ředitele, manažery a specialisty, projektové manažery, specialisty, online specialisty, produktové manažery a brand manažery.

ICT VE ŠKOLSTVÍ 3. prosince

Představíme si možnosti a výzvy využití AI ve vzdělávání. Umělá inteligence může pomoci v oblastech aktivizačních metod personalizace učení, ale má potenciál celkově transformovat výuku. S tím jsou spojené výzvy a rizika v oblasti etiky, práva, sociální a pedagogické sféry, i potřeba neustálého rozvoje kritického myšlení a digitální gramotnosti. Konference ICT ve školství pokryje také hlavní novinky v digitálních vzdělávacích materiálech, softwarových nástrojích a platformách i hardwarovém vybavení. 

Pro koho je #ICTS ideálním místem? Vedoucí pracovníky pedagogických a vzdělávacích institucí, pracovníky specializované a zodpovědné za ICT, odborné pedagogy, ICT metodiky, představitele státní správy a samosprávy, dodavatele ICT technologií a poskytovatele ICT služeb a představitele univerzit a odbornou veřejnost.

U většiny konferencí stále běží zvýhodněná cena vstupenek. Neváhejte ji využít. Budeme se těšit na setkání s vámi.

Čtěte dále

Nominujte své oblíbené internetové projekty do ankety…

Jak se vyrovnat s příchodem nových platforem, technologií…

Content First: Růst lajků nemá být hlavním cílem kampaní na…