Menu Zavřít

Blog

Pořádáme odborné akce od školení až po velké celodenní konference. Online i offline. Podívejte se na ně.

Pořádáme konferenci pro milovníky jídla: Food is Good

Nevíme, jak vy, ale my jídlo prostě milujeme. Nejkrásnější chvilky jsou, když se v neděli začne bytem linout vůně lívanců smažených na másle. A co teprv taková pomalu pečená kachnička. Nebo dáváte přednost hamburgerům s vypečenou slaninkou?
1. 4. 2019

Ať už to máte jakkoliv, všechny milovníky určitě potěšíme novou konferencí Food is Good. A rovnou vám představíme ta nejzásadnější témata.

Jedni je milují, druzí zatracují. Jsou sýrové, se šunkou a vejcem, s bramborovým salátem i zeleninové. Ano, řeč je obligátních chlebíčcích. Proti chlebíčkům je zásadně třeba Ladislav Špaček. A co vy? Na jakou stranu tábora patříte?

A co takový španělský ptáček? Stal se už neoddělitelnou součástí tradiční české kuchyně, nebo se jeho integrace moc nepovedla a měl by se vrátit do země svého původu? I nad touto zásadní otázkou se zamyslíme ve speciálním bloku věnovanému zahraničním specialitám.

Jak asi tušíte, i my potřebujeme jednou za čas nebrat se zase tak vážně – a kdy je lepší doba, než právě na apríla? Ohledně dobrého jídla jsme vás ovšem zase až tak nebalamutili. Posuďte sami alespoň podle fotek. 

A pokud se chcete přesvědčit na vlastní jazýček, můžete tak učinit třeba na konferenci Internet Advertising Conference už 11. dubna 2019.

Čtěte dále

Pavel Zima (Seznam.cz): Chystáme nový videoportál pro naše…

Jak může reforma copyrightu s články 11 a 13 změnit…

Easy Event: Platforma, se kterou děláme akce rádi