Menu Zavřít

Blog

Pořádáme odborné akce od školení až po velké celodenní konference. Online i offline. Podívejte se na ně.

Školíme – naši lektoři udělají odborníky z vašich kolegů

Vzděláváte své kolegy a podřízené? Zejména v oblasti IT je pravidelné sledování novinek a doplňování znalostí zásadní pro udržení se na špici. My školit umíme, máme odborníky z oboru, řadu zajímavých témat i vlastní školicí místnost.
28. 2. 2019

Vývoj, databáze, serverové služby, dohled, správa serverů a mnoho dalšího. Potřebujete školit své kolegy a zaměstnance? Děláme IT kurzy všeho druhu a to i na míru ve firmách po celém Česku i Slovensku. Spolupracujeme s předními odborníky z oboru, kteří mají mnohaleté praktické zkušenosti a pravidelně přednášejí na významných konferencích. Ondrej Sika, Věroš Kaplan, David Karban, Ondřej Caletka, Petr Krčmář nebo Tomáš Solař.

Nabízíme širokou škálu témat jako jsou linuxové servery, web server Nginx, správa databází MySQL a Oracle, programování v Pythonu, Ruby či Node.js, síťové prvky MikroTik, automatizace pomocí Ansible, monitoring s nástrojem Icinga nebo třeba kontejnery v Dockeru.

Kromě toho jsme schopni zajistit individuální školení na míru. Jsme zvyklí školit jednotlivce i týmy ve velkých korporacích. Máme vlastní prostory nebo přijedeme k vám. Zjistíme, co potřebujete a navrhneme pro vás konkrétní řešení s pomocí našich odborníků.

Snažíme se neustále inovovat nabídku školení tak, aby odpovídala současným trendům. Letos jsme zařadili nová témata jako platforma Kubernetes, testování webů s nástrojem Selenium, monitoring se systémem Zabbix, web server Apache nebo nové vlastnosti přidané do MySQL 8. Kurzy pořádáme také v brněnském školicím centru.

Připravujeme cyklus školení programovacího jazyka Go, nástroje pro vysokou dostupnost, orchestrační nástroje, správu databáze MariaDB či základy routingu. Potřebujete ještě něco jiného? 

Školíme pravidelné kurzy, ale umíme i individuální školení pro firmy. Zajímá vás něco specifického nebo potřebujete ušít školení na míru? I s tím vám umíme pomoci. Máme desítky lektorů a můžeme pro vás připravit přesně to, co potřebujete.

                          Kontaktujte mne na e-mailu: 

                             pavla.hettnerova@iinfo.cz

Čtěte dále

Opravdu už cookies lišta není na webu nutná? Úřad je v…

První platba proběhla ve firemní kantýně aneb Jak v Česku…

Vítáme v týmu mediálního analytika Filipa Rožánka