Menu Zavřít

Blog

Pořádáme odborné akce od školení až po velké celodenní konference. Online i offline. Podívejte se na ně.

Svým produktem nebo službou můžete přímo oslovit stovky účastníků našich akcí. Tak proč to nezkusit…

Hledáte způsob, jak vaši firmu ještě více přiblížit té správné cílové skupině? Nebo oslovit úplně novou cílovku? Staňte se partnerem některé z našich konferencí a v průběhu celého dne můžete svůj produkt nebo službu představovat jejím účastníkům.
30. 5. 2019

Na letošní podzim chystáme tyto odborné konference a také jednu anketu:

PR Summit (12. září)
Letos cílíme na čtyři tematické okruhy: kreativitu, budování značky a reputace, sponzoring sportovních událostí a PR ve státní správě. Chybět nebudou ani krizová komunikace a udržitelnost a ekologie.

E-Business Forum (26. září)
Posilování brandu, budování zákaznických zkušeností a získávání věrných zákazníků ve vysoce konkurenčním online prostředí, řízení a motivace zaměstnanců, růst firmy z pohledu vnitřních procesů, IT i logistiky a expanze do zahraničí. To jsou letošní témata pro Simonu Kijonkovou (Zásilkovna.cz), Blanku Pauerovou (Slevomat.cz), Tomáše Bravermana (Heureka.cz), Martina Snížka (Rohlík.cz), Davida Šišku (Bonami.cz), Davida Špinara (MITON CZ) a další řečníky.

Czech Internet Forum (15. října)
14. ročník tradiční konference opět přinese ty nejdůležitější trendy, zkušenosti a příběhy českého online světa. Věnovat se budeme digitalizaci Česka, rizikům českého internetu, startupům, podcastům, médiím a zpravodajství, marketingu i sociálním sítím.

Konference WebTop100 (12. listopadu)
I letos probereme výkonnostní reklamu, obsahový marketing, influencer marketing, pokročilou analytiku, digitální kampaně a sociální sítě. Program doplní představení těch nejzajímavějších projektů ze soutěže WebTop100.

Křišťálová Lupa – Cena českého Internetu (červenec – listopad)
14 kategorií, 142 nominovaných projektů, 155 odborných poradců, 90 tisíc hlasujících, 400 VIP hostů na slavnostním vyhlášení. To je Křišťálová Lupa – prestižní anketa pro nejlepší internetové projekty a osobnosti. Letos nás čeká již 14. ročník.

A co partnerstvím můžete získat?

  • zviditelnění se mezi opinion leadry, investory, šéfy firem, manažery, marketéry nebo obchodníky,
  • propojení vašich služeb a produktů s kvalitním obsahem odborných konferencí, které určují aktuální vývoj českého online světa,
  • posílení pozice vaší značky v daném oboru,
  • setkání se s profesionály z vašeho oboru,
  • zapojení do obsahu akce,
  • interakci s publikem,
  • vstupy pro vaše zaměstnance nebo VIP klienty.

Chcete být u toho s námi? Kontaktujte Moniku, ráda s vámi všechny možnosti partnerství a vaší prezentace probere.


Čtěte dále

Agentura Optimio: Ohlédnutí za konferencí Content First

Měšec.cz pořádá konferenci Digitální identita

Podzimní konference: PR Summit, Czech Internet Forum i E…