Menu Zavřít

Blog

Pořádáme odborné akce od školení až po velké celodenní konference. Online i offline. Podívejte se na ně.

Vítáme v týmu mediálního analytika Filipa Rožánka

Novinář, mediální analytik a specialista na komunikaci na sociálních sítích Filip Rožánek od března nastupuje do vydavatelství Internet Info. Povede DigiZone, specializovanou sekci serveru Lupa.cz, věnovanou dění na rozhlasovém a televizním trhu, digitalizaci vysílání a on-line videoslužbám.
20. 2. 2019

Rožánek bude odpovědný za její obsahovou náplň a komunikaci na sociálních sítích a bude se podílet na strategickém směřování DigiZone do budoucna.

„Filip je jeden z nejzkušenějších mediálních analytiků v Česku, zdejší trh zná jako málokdo a je velmi kvalitní novinář. Věříme, že pod jeho vedením bude DigiZone přinášet původní informace a analýzy, které čtenáři jinde nenajdou,“ komentuje nástup nové posily šéfredaktor serveru Lupa.cz David Slížek.

„Digitalizaci a dalším mediálním tématům jsem se věnoval už v Českém rozhlase. Sledoval jsem přechod z analogového na digitální vysílání a zabýval jsem se digitálním vysíláním DAB. Na DigiZone ale chci pokrývat i rozvoj audiovizuální tvorby na internetu,“ přibližuje Rožánek.

Celý článek si můžete přečíst na serveru Lupa.cz.

Čtěte dále

Jak na Instagramu pracovat s hashtagy a využít je ve svůj…

Tipy, jak mít na Instagramu to nejlepší bio

Jak filtrovat internet? Sporný článek 13 a celá reforma…