Menu Zavřít

Blog

Pořádáme odborné akce od školení až po velké celodenní konference. Online i offline. Podívejte se na ně.

Vyhrajte vstupenku na prestižní konferenci

 Autor: lukašíková
Dopady AI, nová legislativa, rozvoj firemní kultury i interní komunikace. V květnu proběhne akce pro HR specialisty.
19. 4. 2024

Umělá inteligence ovlivňuje i oblast HR. Má dopad na firemní kulturu i komunikaci. Právě AI bude hlavním tématem dalšího ročníku konference HR R(E)voluce 2024. Podíváme se také na trendy v péči o zaměstnance, nebudou chybět ani legislativní novinky z oblasti pracovního práva. Mrkněte na letošní program s anotacemi přednášek, průběžně ho budeme aktualizovat.

Vyhrajte vstupenku v hodnotě 4 490 Kč. Stačí, když správně odpovíte na jednoduchou otázku, a jeden ze tří volných vstupů může být váš.

Soutěžní otázka: Kdo bude konferenci HR R(E)voluce 2024 moderovat?
a) Vladimír Rejlek
b) Filip Rožánek
c) David Slížek

Odpovědi zasílejte na mailovou adresu soutez@iinfo.cz, do předmětu uveďte „Soutěž o vstupenky“. Ze správných odpovědí vylosujeme tři výherce.

Pravidla soutěže
1. Provozovatelem soutěže je společnost Internet Info, s.r.o.

2. Soutěž probíhá od 19. do 26. dubna 2024.

3. Ze správných odpovědí budou vylosováni tři výherci, kteří obdrží vstup na uvedenou akci.
Výherce budeme kontaktovat prostřednictvím e-mailu.

4. Podmínkou k získání výhry je uvedení kontaktního e-mailu, který bude využit v souvislosti se soutěží.

5. Společnost Internet Info, s.r.o. zaručuje všem účastníkům soutěže ochranu jejich osobních údajů. Bližší informace naleznete v našich Zásadách zpracování osobních údajů dostupných zde.

6. Výherci, kteří se do 3 dnů o cenu nepřihlásí, ztrácejí na výhru nárok.

7. Ceny nejsou právně vymahatelné.

8. Ze slosování o ceny jsou vyloučeni všichni zaměstnanci společnosti Internet Info, s.r.o., která je pořadatelem soutěže, stejně jako jejich příbuzní.

Vybíráme z programu

WTFlow. Produktivita, důvěra a leadership
Když jsme ve flow, přinášíme nejvyšší hodnotu, jsme 5× produktivnější a získáváme důvěru ostatních. Podíváme se na to, jak být ve flow co nejvíce. A také jak dostat do flow své týmy. Protože i tam to platí. Jak dosáhnout maximálního flow nám prozradí Ivana Šedivá, která působí v neziskové organizaci Czechitas.

Firemní kultura v bylinkové továrně
Přednášku o lidech, firemní kultuře a o hodnotách jedné bylinkové firmy z jižní Moravy si připraví Zdeněk Chocholáček a Vítek Ráček ze společnosti Sonnentor. Podle zkušenosti obou přednášejících mezi nejdiskutovanější témata nepatří procesy, technologie a umělá inteligence, ale jsou to témata o lidech a jak s nimi pracovat. Řeč bude o fajn firemní kultuře a hodnotách. Tyto pojmy nejsou jen zbožná přání personalistů, ale mohou být také důvodem, proč se zákazník rozhodne vybrat si právě váš produkt.

HR ROBO SAPIENS: Megapraktické využití umělé inteligence v recruitmentu
José Kadlec z Recruitment Academy si pro vás připravil přehled nejaktuálnějších technik a nástrojů umělé inteligence a jejich využití v procesu náboru zaměstnanců. Vedle ChatGPT představí minimálně dalších 10 nástrojů, které využijete při tvorbě pracovních inzerátů, vyhledávání kandidátů na LinkedInu, na pohovorech nebo v procesu onboardingu.

Když se z HR stane firemní právník
Jak se má personalista ve firmě poprat s právními výzvami spojenými s digitalizací a elektronizací? Které jsou ty nejčastější? A jak je odbavit, aby se HR stalo hvězdou společnosti? Jiří Hradský ze SEDLAKOVA LEGAL s vámi projde ochranu osobních údajů, ochranu oznamovatelů i pracovně-právní dokumentaci. A přidá vše, co vás může ve vaší firmě pálit.

Jak na změny ve firmách a nezbláznit se z toho
Jan Hanuš, zkušený CEO několika velkých firem včetně Kosteleckých uzenin, Mall Group či naposledy Woltairu, přinese praktický vhled do budování mentální stability a odolnosti jako základního předpokladu úspěšných změn ve firmách. Seznámí vás se syntézou a metodikou Granitree vystavěné na dvaceti letech zkušeností z krizového managementu a sérii silných spirituálních zážitků.

Proč management duševního zdraví může vaší firmě výrazně pomoci, a to i finančně?
Až 58 procent zaměstnanců může mít problém s duševním zdravím, 82 procent z nich to s nikým neřeší. Ve firmě o 100 lidech a průměrnou mzdou 50 tisíc korun se tak mohou celkové náklady v souvislosti s duševními problémy (retence, nižší produktivita) vyšplhat až k 7 milionům korun ročně. Martin Bořil z MilkyWay be well představí praktické kroky ke skutečné změně v podobě garantovaných E-health programů prevence duševního zdraví.

Zdravotní programy pro zaměstnance v praxi
V dnešní sedavé a rychlé době je stále těžší pečovat o fyzické a duševní zdraví. Jak kolegy podpořit v kanceláři i na home office, aby měli dostatek energie a nevytrácel se pocit sounáležitosti s týmem a firmou? Využitelnost zdravotních programů v praxi ukáže Nela Ďopanová, Founder & CEO společnosti Fpohybu.

Novinky v pracovním právu pro digitální dobu
Tomáš Pauch z eLegal představí hlavní „digitální“ změny, které přinesla novela zákoníku práce. Zaměří se na novinky v oblasti digitalizace (elektronického uzavírání a doručování dokumentů) a na nová pravidla pro remote working (home office).

Intelligence Amplification koncept pro adopci AI ve firmě
V rámci adopce AI se firmy musí vypořádat s celou řadou výzev – extrémně rychle se měnící prostředí generativní AI, nepochopení možností i limitů využití AI, zaměňování AI za prostou automatizaci, rezistence zaměstnanců k AI i měnící se nároky na nábor lidí. Jak (nejen) v tomto může pomoci koncept Intelligence Amplification promluví Radim Kracík ze společnosti Effectix.com.

Zapište si do diáře: Konference HR R(E)voluce 2024 Kdy: 16. května 2024 Kde: Jalta Boutique Hotel na Václavském náměstí v Praze 

Čtěte dále

Branding není soutěží krásy. A proč jsou odlišné barvy…

Konference HR REvoluce: Budoucnost práce a rozvoj firemní…

AI copywriterům pomáhá, dobrý text ale nenapíše